home - purechange

business • consult • life • coaching

Veranderprocessen &
leiderschapsontwikkeling

Wat mij boeit zijn mensen. Mensen in organisaties die zichzelf meenemen in de samenwerking met anderen. In organisaties die inspirerend zijn of juist helemaal niet. Waar mensen energie krijgen, zich ontwikkelen of verveeld, gestresst en burned-out raken. Wat beweegt ons? Hoe komt het dat er wel een verlangen is naar iets beters, maar we toch blijven steken in oude patronen? Hoe vinden anderen de moed om hun hart te volgen? Hoe kunnen leiders in organisaties antwoord geven op de veranderingen van deze tijd en tegelijkertijd het grotere belang dienen? Wat is er nodig om het beste uit elkaar te halen en zo tot optimale prestaties te komen? 

Ik begeleid organisaties, teams en individuen  bij veranderprocessen en leiderschaps-ontwikkeling als consultant, facilitator, coach en als ontwikkelaar en begeleider van leiderschapsprogramma's. Daarbij combineer ik mijn bedrijfseconomische- en psychologische achtergrond met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en management consultancy. Ik heb ervaring in een internationale context en begeleid programma's in Europa, Azië en de VS. Ik ben in staat een brug te slaan tussen diepgaand veranderen enerzijds en de realiteit van het (zaken) leven anderzijds. Systemisch Werken en Theory U zijn inspiratiebronnen naast vele andere.

 

Een uitnodiging, Sandra van der Maarel

Mijn boek 'Generatie V. Werken aan je veerkracht' is uit en te bestellen via Managementboek.

Sixteen employees headed back to their office ready to make a difference
(Craig S. McTaggert, Senior Project Manager AKZONobel, USA)
Sandra is heel goed in het zorgen voor een veilige omgeving waar individuen en teams zich kunnen openstellen om te leren. Ze is een kei in de dieperliggende lagen te raken om echte veranderingen tot stand te brengen in en tussen mensen en daarmee in organi-saties. Uiterst professioneel en op topniveau, met veel warmte.
Jos Plompen, directeur Great Place to Work Nederland