pure ervaring - purechange

business • consult • life • coaching

Pureervaring

Achtereenvolgens heb ik gewerkt als financieel controller voor Elsevier Science Publishers en Bloemenveiling Aalsmeer en als senior consultant in de groep Change Management van KPMG Consulting. Na een aantal jaar in het buitenland te hebben gewoond, werk ik sinds 2006 als zelfstandige in een netwerk van oud-KPMG en Phoenix collega's, en binnen mijn eigen praktijk. Sinds 2015 ben ik als moderator betrokken bij het European Leadership Platform.

Verandertrajecten
Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties, individuen en teams op het grensvlak tussen organisatie en persoonlijke thematiek, bij o.a. Siza zorgorganisatie, Akzo Nobel, Fontys Dansacademie, Bureau Jeugdzorg Rotterdam, KPMG consultancy (nu Atos), KPMG accountancy, KPN, Achmea, Rabobank, Deloitte, Centerparcs, NetApp, gemeente Breda.
Als freelance coach voor het GITP (van 2006 t/m 2011) en vanuit mijn eigen praktijk heb ik ruime ervaring in individuele begeleiding.

Leiderschap in bedrijf: leren op het snijvlak tussen organisatie, team en individu
Ik begeleid nu ruim veertien jaar professionals en leidinggevenden in een vijfdaags programma rond persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en klantgericht werken. Ervaringen met deze programma’s: 

  • KPMG Management Consultancy (1998 – 2002): 6-daags programma, onderdeel binnen het opleidingscurriculum als onderdeel van een cultuurverandering. Voertaal: Engels    
  • KPMG Accountancy (2002): 5-daags programma voor business consultants
  • Randstad HR Solutions(2006): 5-daags programma 
  • Conquaestor (2007): 5-daags programma voor adviseurs
  • AKZO Nobel (2008 – heden): 5-daags programma met internationale groep IT-adviseurs als onderdeel van een cultuurveranderingstraject in opdracht van CIO. Tot op heden hebben meer dan 300 mensen dit programma gevolgd in groepen van gemiddeld 15-18 deelnemers per keer. Het programma heeft plaatsgevonden in Europa, Azië en de VS. Voertaal: Engels
Werken met Sandra is focus op mensen, op ontwikkeling, op resultaat èn op proces. Werken met Sandra is daardoor voor mij fijn en tegelijk ook altijd leerzaam en uitdagend. Sandra is eerlijk, open, onderzoekend en consequent gericht op kwaliteit en verbinding. Zo weet ze samen met haar team èn haar cliënten het maximale resultaat te bereiken als coach of begeleider.
(Hans Veenman, oud-partner KPMG consulting, directeur-eigenaar Rogare advies)