Groeien in eigenheid

Persoonlijk leiderschap, ontwikkeling en levensvragen

 

As soon as we come to ground in our life we have a new horizon

~ David Whyte, Compass Points

 

Toenemende stress en druk(te)

We leven in een tijd van veel vrijheid enerzijds en toenemende stress en druk om te voldoen aan ideaalplaatjes anderzijds. In de veelvoud aan prikkelingen is het een enorme uitdaging je te verbinden met wie je zelf bent. Terwijl het juist, in alle hectiek, enorm belangrijk is om je af te stemmen op je binnenwereld, grond te hebben en te wortelen in jezelf. Anders raak je jezelf, in de snelheid en toenemende druk(te), makkelijk kwijt.

 

Succes: hoe je aanwezig bent in jezelf

Succes toont zich in hoe je aanwezig bent in wat je doet. Het is voor mij de route naar binnen die interessant en relevant is. Door nieuwsgierigheid te zijn naar wie je bent komt er ruimte voor een nieuw perspectief. Je leert te bewegen vanuit diepgang en lichtheid. Momenten van vertraging, bezinning en verstilling worden vervlochten met nieuwe stappen, actie en ervaringen. Het is een creërende route die je levensenergie aanwakkert en steviger doet staan in jezelf. Zo kun je steeds meer, in alle hectiek, innerlijke gemoedsrust vinden en leven en werken vanuit eigen antwoorden en waarheid.

 

Voor wie

Ieder die nieuwsgierig is naar zichzelf en eigenheid wil ontwikkelen vanuit innerlijke stevigheid. Het kan aangewakkerd worden doordat je iets overkomt, je vastloopt in oude patronen of doordat er iets begint te knagen en je een verlangen hebt naar iets anders.

 

Aanbod

Het aanbod is op maat.

 

< Terug naar overzicht